퍼스트바리스타학원 강남캠퍼스 모바일웹 - 제과/제빵 심화
Advanced Class

제과/제빵 심화

실제 베이커리에서 판매되는 창업메뉴 등 다양한 테마의 실습을 배우는 과정

중앙이미지
Course Introduction

섬세한 손길을 통해 탄생하는 고급 디저트&브레드
고퀄리티 제과제빵 심화 수업!

제과제빵기능사에서는 배울 수 없었던 유명 호텔, 베이커리에서 판매되는 메뉴 및 트렌디한 창업메뉴와
명장 레시피를 그대로 재현한 고퀄리티 제과제빵 심화 과정으로 진행되며 유명 파티셰와 제과 명장을 초빙하여
기본 기술은 물론이고 다양한 반죽, 다양한 재료 사용법 등 실무에서 사용가능 한 고급 베이킹 기술과
좀 더 감각 있고 스타일리쉬한 데코레이션 노하우까지 전수합니다.

퍼스트요리아카데미에서 눈으로 보는 것만으로도 행복해지는, 그리고 직접 만들면서
실력을 키울 수 있는 제과제빵 심화과정 레시피를 제공합니다.

제과제빵 심화 수업, 이런 분들께 추천합니다!

  • 심도있는 테마별 제과제빵 교육을 원하는 분
  • 제과제빵을 깊이 있게 배우고자 하는 분
  • 제과제빵 창업, 유학, 취업을 원하는 분
  • 요리 스킬을 한 단계 올리고 싶은 분

Course Overview

Course Overview
Start Dates 59batch
Weekdays : 07/07 (Mon)
Weekends : 07/12 (Sat)
1:1 Start Anytime
60batch
Weekdays : 07/21 (Mon)
Weekends : 07/26 (Sat)
1:1 Start Anytime
Capacity 20persons
Duration 2개월 과정
Class Format 주 5회(월~금) or 주 2회(토,일) 수업
Class Times Morning / Afternoon / Evening / Weekend ※Please contact each branch for exact times.

1:1개인 맞춤형
실기교육 순서

제과제빵 심화에서 배울 수 있는
전문적인 베이킹과 테마별로
진행하는 레시피에 대한
맞춤형 실습을 진행합니다.

  • Step 1 메뉴 교육

    조리법, 조리순서,
    주의사항등 기초
    교육진행

  • Step 2 강사 직접 시연

    검증된 전문강사의
    교육품목 조리
    시연을 진행

  • Step 3 재료손질 및 기초

    조리시연을 토대로
    기초적인 재료손질 및
    조리법을 교육

  • Step 4 1:1 개인별 실습

    1:1 조리 실습으로
    조리 중 어려움이
    없도록 교육진행

  • Step 5 실전대비 피드백

    수강생의 보완해야
    할 부분을 체크하고
    보완하도록 교정

Advanced Class Recipe

고퀄리티 기술의 제과제빵 심화과정 커리큘럼

제과제빵의 기본부터 전문적인 레시피를 익히고 싶어하시는 분들을 대상으로
제과제빵을 이해하기 위해 다양한 테마 별로 심화 수업을 진행합니다.

  • 1회차

    퍼프 페이스트리

  • 2회차

    요거트 마카롱, 무화과 마카롱

  • 3회차

    초코파이

  • 4회차

    에그타르트

  • 5회차

    당근케이크

  • 6회차

    컵케이크

  • 7회차

    크랜베리 스콘

  • 8회차

    브라우니

  • 9회차

    깜빠뉴

  • 10회차

    마늘식빵

  • 11회차

    딸기 무스 케이크

  • 12회차

    커피번

제과/제빵 심화 Request Counseling arrow
First Cooking Academy

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Reasons to Choose First Barista Academy

Student Review

Student Testimonials

Shin SolmiPastry and Baking Technician Course
Student
Satisfaction

5★★★★★

  • Q. What motivated you to attend First Academy?

    I was lost about my career path and struggling with my major not fitting my aptitude. At that time, I suddenly thought I wanted to learn pastry and baking. Although I didn’t have a natural talent for cooking, I liked bread and cakes, so I chose this path. However, I felt overwhelmed and didn’t know where to start. I searched online randomly and visited academies in person, but I decided to enroll here because they seriously listened to my concerns, which built my trust.

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  • Q. What impressed you the most while attending First Academy?

    Due to personal reasons, there were times I couldn’t attend classes, but I was surprised that I could take make-up classes for the missed lessons. Thanks to the make-up classes, I didn’t fall behind and could participate normally in regular classes, which was very helpful.

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